Seminarji


Seminar Energetsko varčne stavbe

Na Univerzi v Ljubljani je 7. maja 2014 potekal seminar z naslovom Energetsko varčne stavbe. Seminar je bil namenjen različni ciljni publiki (upravniki stavb, tajniki fakultet, predstavniki industrije,..). S seminarjem smo želeli udeležencem predstaviti predvsem ključne informacije glede prenove javnih stavb, možnosti financiranja glede na nove finančne perspektive, možnosti vključevanja javno/zasebnega partnerstva in skladnost z novim energetskim zakonom.

Za posnetke in predstavitve kliknite TUKAJ
 

Seminar Trajnostne kulturno zaščitene stavbe

V okviru  zavezništva znanja EURL3A je 12.12.2013 na Univerzi v Ljubljani potekal mednarodni seminar z naslovom »Trajnostne kulturno zaščitene stavbe« (Sustainable historical buildings). Seminarja so se udeležili partnerji projekta in  50 vabljenih predstavnikov iz različnih sektorjev: predstavniki gospodarstva, državnih institucij, nevladnih organizacij, univerzitetni profesorji in študentje.

Za posnetke kliknite TUKAJ

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.