Inovacijsko-razvojni inštitut Univerze v Ljubljani

Kongresni trg 12
1000 Ljubljana

T: +386 (0)1 241 85 97
E: info@iri.uni-lj.si


Kdo smo?

Kako do nas?

 trap ee
 EURL3A
 
 
 
 IRT3000
 trap ee

 

Inovacijsko razvojni inštitut Univerze v Ljubljani je zavod, ki pospešuje ustvarjanje, prenos, širjenje in uporabo znanja. S prenosom rezultatov raziskav v prakso in njihovim tržnim izkoriščanjem spodbuja integracijo inovacijskega trikotnika (raziskave-izobraževanje-inovacije).

 

Kaj

 

V okviru registrirane dejavnosti IRI UL izvaja interdisciplinarne znanstveno raziskovalne, razvojne in strokovne projekte:

  • dejavnosti v podporo prenosa znanj z UL k uporabnikom zlasti v gospodarstvo, javne službe, državo ter lokalno samoupravo;
  • temeljne, aplikativne, razvojne raziskave;
  • dejavnosti povezane z razvojem in delovanjem raziskovalne infrastrukture;
  • dejavnosti, vezane na varstvo pravic intelektualne lastnine, ustvarjene v delovnih razmerjih ter drugih pravic iz naslova intelektualne lastnine;
  • predstavlja raziskovalne in razvojne dosežke raziskovalcev, vključenih v IRI UL, domači in mednarodni javnosti;
  • skupaj z UL zagotavlja usposabljanje in izobraževanje na področju raziskovalne, razvojne in inovacijske dejavnosti.
 

Kako

 

IRI UL izvaja dejavnost prek usposobljenih projektnih skupin. Sestavljajo jih kompetentni posamezniki z UL oz. drugi, ki so strokovnjaki na določenem R&R področju. Ambicije UL in vodstva IRI UL so velike, zato bomo veseli vsakega osebnega povabila za predstavitev ali oblikovanje skupnih R&R projektov.

 

IRI UL pridružena članica Univerze v Ljubljani


Senat UL je na 36. seji, dne 22.9.2009, enoglasno sprejel pogodbo o  pridruženem članstvu IRI UL. S tem inštitut pridobiva status pridružene članice Univerze v Ljubljani. Pridruženo članstvo bo olajšalo uresničevanje poslanstva IRI UL, saj med drugim omogoča uporabo informacijskega in knjižničnega sistema UL, v sodelovanju z rednimi članicami UL pa tudi uporabo njihove raziskovalne opreme, potrebne pri izvajanju skupnih interdisciplinarnih projektov.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.