29 Sep 2015

IRI UL – inovativni primer – pridružite se nam na Inovaciji energetike ’15, Izbire za jutri

Spoštovani partnerji,

Naš primer inovacije
»Inovativno in naročniku prilagojeno izobraževanje vzdrževalcev in hišnih tehnikov o energijski učinkovitosti« bomo predstavili 7. oktobra na 7. strateškem srečanju Inovacija energetike’15, Izbire za jutri in se z njim potegovali za nagrado za najboljšo inovacijo.

Potrebne veščine za učinkovito vplivanje na obratovalne parametre stavbnih sistemov brez večjih investicij so ključne za zagotavljanje prihrankov, njihov razvoj pa je temeljni cilj izobraževalnega programa, ki je namenjen predvsem vzdrževalcem, upravnikom, hišnim tehnikom in skrbnikom stavb. Namen izobraževanja je razvoj kompetenc za zagotavljanje večje obratovalne energetske učinkovitosti ter obenem kakovostnejšega notranjega okolja v stavbah.

Prijazno vabljeni, da se nam pridružite na tradicionalnem srečanju soustvarjalcev energetike, ki prepoznavajo vrednost inovacij in kjer se boste z več kot 25-imi eminentnimi govorci in predstavitvami dobrih praks seznanili z novostmi  v energetiki, našli načine kako ujeti nove tehnološke rešitve in poslovne priložnosti ter srečali ključne deležnike energetike in elektroindustrije.

Oglejte si program. Prijavite se lahko tukaj.

Za inovacije in prihodnost gre, bodite zraven!

IRI UL, sodelujoči na srečanju Inovacija energetike ’15, Izbire za jutri