27 Maj 2016

8. Industrijski forum IRT: Portorož, 6. in 7. junij 2016

Industrijski forum inovacij, razvoja in tehnologije, ki bo potekal 6. in 7. junija 2016 bo tudi v letu 2016 nadaljeval tradicijo združevanja vseh, ki delujejo v industriji. Najpomembnejši strokovni dogodek slovenske industrije bo letos dvodneven in se bo odvijal junija v Portorožu. Na forumu se bodo, tako kot v prejšnjih letih, odvijale predstavitve strokovnih prispevkov, na ogled pa bo tudi strokovna razstava.

PROGRAM 
Prvi dan – ponedeljek, 6. junij: vabljena predavanja, aktualna okrogla miza, dve vzporedni dvorani in podelitev priznanja TARAS

O tovarnah prihodnosti se bomo pogovarjali – predstavili nam jih bodo trije vabljeni predavatelji! Predavanja bodo odličen uvod v aktualno okroglo mizo o pomenu inovacij in razvoja za večjo gospodarsko rast s poudarkom na Industrijo 4.0, kjer boste lahko razpravljali s posebnimi vabljenimi gosti.

Prvi dan bomo zaključili s slavnostno podelitvijo priznanja TARAS, za katero se letos potegujejo trije finalisti.

Drugi dan – torek, 7. junij: štiri vzporedne dvorane z 48 izbranimi strokovnimi prispevki
Drugi dan našega druženja se bo v štirih vzporednih dvoranah zvrstilo 48 izbranih strokovnih prispevkov, ki zaokrožajo zanimiv in pester program razvojnih dosežkov na zelo različnih industrijskih področjih. Poseben sklop predstavljajo vsebine iz orodjarstva in strojegradnje, ki jim boste lahko prisluhnili v dvorani 2.
 
POMEMBNI DATUMI

Za pokrovitelje, sponzorje, razstavljavce in oglaševalce:
– do 30. maja 2016: Oddaja oglasa v zbornik
– do 31. maja 2016: Oddaja gradiva za v torbe

Za udeležence:
– do 31. maja 2016: Predprijava na dogodek
Na strokovni razstavi več kot 50 razstavljavcev

Celotno dogajanje na forumu bo tudi letos zaokroževala strokovna razstava. Svojo ponudbo bo predstavilo več kot 50 razstavljavcev.

In kot vedno, bomo tudi letos poskrbeli za prijetno druženje in še kakšno presenečenje. Ne pozabite se prijaviti – do 31. maja izkoristite ugodnosti predprijave!