23 Feb 2017

9. industrijski forum IRT 2017, Portorož, 5. in 6. maj

Obveščamo vas, da bo 5. in 6. junija v Portorožu potekal 9. industrijski forum inovacij, razvoja in tehnologije. Forum je tradicionalen, saj se je na njem v minulih osmih letih predstavilo več tisoč udeležencev z več sto najbolj aktualnih strokovnih tem.

Zdaj imate priložnost, da svoj dosežek predstavite na letošnjem industrijskem forumu!

Do 31. marca 2017 nam pošljite povzetek svojega strokovnega prispevka v obsegu do 1500 znakov. Strokovni prispevek naj obravnava vsaj eno od osrednjih tem foruma in naj bo vsebinsko skladen s programom. Vse podrobnosti o prijavi najdete tukaj.

PROGRAM
Osrednje dogajanje foruma so predstavitve strokovnih prispevkov in razprave, ki jih dopolnjujejo okrogla miza, strokovna razstava in veliko druženj med odmori, kosili ter večerjo.

Prvi dan je namenjen plenarnim predstavitvam vabljenih strokovnih prispevkov, ki jih bodo pripravili ugledni strokovnjaki iz industrije. Prispevki bodo uravnoteženo predstavili stanje v industriji ne vseh tematskih področjih foruma in izpostavili njihove glavne izzive. Ponudili bodo dobro podlago za razprave, ki jih bo tematsko zaokrožila okrogla miza. Na njej bodo ugledni gosti iz industrije povabljeni, da povedo svoja mnenja in sodelujejo v razpravi z udeleženci foruma, ki bo poskušala oblikovati zaključke s predlogi za naprej.

Drugi dan bodo predstavitve strokovnih prispevkov v več vzporednih sekcijah. Prispevki bodo združeni v sklope glede na glavne tematike foruma tako, da bodo udeleženci foruma lahko spremljali predstavitve in sodelovali v razpravah o temah, ki jih strokovno najbolj zanimajo. Več.
Izziva vas tudi TARAS
Ne pozabite tudi na TARAS – priznanje za najuspešnejše sodelovanje gospodarstva in znanstvenoraziskovalnega okolja na področju inoviranja, razvoja in tehnologij.

Vašo prijavo zanj pričakujemo do 5. maja 2017. Vse o postopku prijave najdete tukaj.

POMEMBNI DATUMI:


Za avtorje prispevkov:

– do 31. marca 2017: Prijava prispevka s povzetkom
– do 03. aprila 2017: Obvestilo avtorjem za pripravo prispevka
– do 24. april 2017: Oddaja prispevka

Za pokrovitelje, sponzorje, razstavljavce in oglaševalce:
– do 21. aprila 2017: Prijava za pokrovitelje in sponzorje
– do 19. maja 2017: Oddaja oglasa v zbornik
– do 26. maja 2017: Oddaja gradiva za v torbe
– do 26. maja 2017: Prijava razstavljavcev (ali do zasedenosti mest)

Prijava za priznanje TARAS 2017:

– do 5. maja 2017: Prijava za prizananje TARAS (prijava)

Za udeležence: 
– do 31. maja 2017: Predprijava na dogodek

Prijavnice najdete tukaj.