23 Maj 2016

Iskrin študentski inovacijski izziv: Pametne in energetsko učinkovite zgradbe

Z veseljem vas obveščamo o dogodku, ki ga v teh dneh pričenja Iskra, elektro in elektronska industrija, d.d., eden izmed ustanoviteljev IRI UL:

“Iskrin študentski innovacijski izziv: Pametne in energetsko učinkovite zgradbe”

Dogodek je namenjen predvsem študentom, v sklopu katerega lahko predstavijo inovativne predloge, koncepte in prototipe uporabe inovativnih in odprtih tehnologij, pametnih naprav in inteligentnih sistemov za energetsko učinkovito upravljanje zgradb (pametne inštalacije & sistemi upravljanja z energijo).

IZZIV
Poudarek je na interdisciplinarnosti izziva; na povezovanju tehnoloških, ekonomskih znanj in znanj s področja industrijskega oblikovanja.
Zato k sodelovanju še posebej vabijo navdušence naslednjih področij: Računalništvo in informatika, Elektrotehnika, Ekonomija, Industrijsko oblikovanje.

Spoznati želijo mlade navdušence za katere so prepričani, da lahko s svojimi idejami pomembno vplivajo na nadaljnjo rast podjetja.

NAGRADA
Prvo uvrščena skupina bo za inovativnost prejela finančno nagrado v višini 6.000 EUR  in udeležbo na mednarodni poletni šoli 2017 “Discover Entrepreneurial Management Program”.

Podrobnejše informacije o dogodku
Pogoji sodelovanja 
Predstavitveni video