23 Avg 2019

Ljubljanski univerzitetni inkubator vabi k prijavi na dogodek Falling Walls Ljubljana 2019

Rok za prijavo na Falling Walls Lab Ljubljana 2019 podaljšan do nedelje, 15.9.2019!

Študentje in mladi raziskovalci se lahko do 8. septembra 2019 prijavite na dogodek Falling Walls Lab Ljubljana, ki ga izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD) ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije. Zmagovalec bo odpotoval na Falling Walls Lab Finale, ki bo 8. in 9. novembra 2019 v Berlinu, in prejel vstopnico za odmevno konferenco Falling Walls.

Falling Walls Lab je mednarodni forum, ki pod okriljem fundacije Falling Walls vsako leto predstavi novo generacijo vrhunskih raziskovalcev. V triminutnih govorih raziskovalci delijo svoje raziskovalne projekte, poslovne modele in družbene pobude z občinstvom in žirijo. Akademske ustanove po vsem svetu so vabljene, da gostijo svoj lasten Falling Walls Lab in pošljejo svojega zmagovalca na finalni dogodek v Berlin.

Sodelujejo lahko študentje in mladi raziskovalci ter posamezniki, pri katerih ni minilo več kot 10 let od datuma zaključka 1. stopnje študija, oziroma več kot 7 let od datuma zaključka 2. stopnje študija ali več kot 5 let od datuma zaključka doktorskega študija.

Več informacij o dogodku, načinu in pogojih sodelovanja najdete na spletni strani Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja, spremljajte pa tudi Facebook stran dogodka Falling Walls Lab Ljubljana.