Inovacijsko-razvojni inštitut Univerze v Ljubljani

Kongresni trg 12
1000 Ljubljana

T: +386 (0)1 241 85 97
E: info@iri.uni-lj.si


Kdo smo?

Kako do nas?

 trap ee
 EURL3A
 
 
 
 IRT3000
 trap ee


IRI UL je ustanovljen kot pravna oseba zasebnega prava. Rezultati dela zavoda so javno dostopni  in po potrebi se uporabljajo principi javnih naročil. Poleg tega IRI UL izpolnjuje tudi pogoj za institucijo pod javnim nadzorom (eligibility: ustreznosti za porabo sredstev npr. ERDF), saj izpolnjuje pogoje: splošnega oziroma širšega interesa ter nima industrijskega ali komercialnega karakterja.


IRI Ul je Univerza v Ljubljani ustanovila skupaj z desetimi tehnološko naprednimi in uspešnimi slovenskimi podjetji (Krka, Mercator, Sava, Zavarovalnica Triglav, Kolektor Group, NLB, Keko-Varicon, Gorenje, Oria Computers, Akrapovič) kot zavod, katerega namen je pospeševati ustvarjanje, prenos, širjenje in uporabo znanja oziroma spodbujati integracijo inovacijskega trikotnika (raziskave-izobraževanje-inovacije) s prenosom rezultatov raziskav v prakso in njihovim tržnim izkoriščanjem.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.